Over Dyna Store Vlijmen

6 December 2019: Een droom die uitkomt! Een huis met winkelpand hebben we gekocht in de hoofdstraat van Vlijmen. Een straat waar ik als kind al woonde en toen al droomde van een eigen winkel. Nadat ik op 21 jarige leeftijd mijn middenstand diploma had gehaald trouwde ik en kreeg een jaar later onze eerste zoon. Wij vonden het belangrijk dat ik voor de kinderen zou zorgen en mijn man zou gaan werken. Nu al een eigen winkel zou te vroeg zijn en mij geen goed gevoel geven als ik niet bij de kinderen kon zijn. 4 jaar later volgde er nog een zoon en vervolgens 4 jaar daarna  nog een prachtige dochter. Heel belangrijk vinden wij de zorg en de opvoeding voor onze kinderen. Nu de jongens inmiddels volwassen zijn en onze dochter alweer 16 is geworden en wij als moeder en dochter allebei vooral dezelfde interesses hebben komen steeds meer de behoeftes van een eigen winkel naar boven. Toen dierenspeciaalzaak van Bloois te koop kwam zag ik onze kansen. Mijn man met onze twee zonen een gedeelte van de winkel als werkplaats. En ik samen met onze dochter  een gedeelte voor onze woonaccessoires cadeaushop. Een geweldig idee vonden we het met ons hele gezin en zijn het avontuur aangegaan. Al vele fantasieën zijn er aan vooraf gegaan voordat we de sleutel kregen. Zo ook de naam voor ons winkeltje. Dynastore! Zo gaan we het noemen want ik heet Cindy en mijn dochter heet Naomy dus het was duidelijk  cin(DYNA)omy Store is geboren. 

September 2020 gaan we beginnen met party’s bij ons aan huis zodat we vervolgens onze aanpassingen kunnen treffen voor de winkel. Ons streven is om September 2021 open te gaan. Wij hopen dat we u vertrouwen kunnen winnen en u misschien bij  ons een party komt geven of dat u later bij ons gezellig komt shoppen. Wij kijken er erg naar uit en gaan met veel enthousiasme starten.

Graag tot ziens!

 

Dynastore Vlijmen,

 

Cindy en Naomy